Website laten maken Friesland

Op zoek naar een webbouwer in Friesland?

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites voor Friese ondernemers vanuit hartje Friesland. Wij bouwen kwalitatieve & razendsnelle websites voor een eerlijke prijs. Al onze websites zijn gemaakt met de nieuwste technieken. Om ervoor te zorgen dat jij zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen, maken we gebruik van WordPress.

Onze websites zijn razend snel en standaard SEO geoptimaliseerd voor Google

Door zoekmachineoptimalisatie (SEO) krijg je meer online bekendheid en trek je de juiste bezoekers naar je website. Kortom, meer relevante bezoekers én conversies.

Website laten maken Friesland? Dan krijg je standaard optimalisatie van SEO tijdens het ontwikkelen van jouw nieuwe website. Sinds vorig jaar straft Google het af wanneer jouw website erg traag is of als er allerlei elementen verspringen tijdens het inladen van je website. Zaken zoals deze noemt Google de Core Web Vitals. Benieuwd naar de score van jouw huidige website? Je checkt het via deze link.

Al onze websites hebben op zowel desktop als mobiel een score tussen de 90 en 100!

Het kantoor van Onrust Media

Website laten maken Friesland? Wat kost dat?

Voor een grote maatwerk website raden we je aan even contact met ons op te nemen. We maken in dat geval vrijblijvend een offerte voor je.

One page website

One-page website voor starters met de ambitie om te groeien!

440,-
  • Een website bestaande uit 1 pagina

Standaard website

Complete website voor zelfstandige professionals!

920,-
  • Maximaal 6 pagina's

Leadgenererende website

Website volledig ingericht op het verkijgen van leads en hoge conversie.

1460,-
  • Maximaal 10 pagina's

Wat anderen over ons zeggen

Ik werk graag samen met Onrust Media, wanneer het aankomt op grafische ontwerpen of webdevelopment. Lutsen is vriendelijk, kundig, creatief en komt zijn afspraken na!

Gabriella Modderman Gabriella Media B.V.

Vakkundig no-nonsense bedrijf. Komt met creatieve ideeën en oplossingen. Denken met ons mee en voelen goed aan wat wij als klant bedoelen. Daarnaast kunnen we ze altijd bellen voor vragen.

Anita Broeders-Oosterveld Biggefjild B.V.

Ik werk graag samen met Onrust Media, wanneer het aankomt op grafische ontwerpen of webdevelopment. Lutsen is vriendelijk, kundig, creatief en komt zijn afspraken na!

Gabriella Modderman Gabriella Media B.V.
    Bericht versturen
    1
    Hulp nodig? Stel ons gerust een vraag, of ga eens met ons in gesprek. Dat is namelijk volledig vrijblijvend en gratis.