Over Onrust Media

Onrust Media | Grafisch ontwerp, Webdesign, Online Marketing

Onrust Media is een jong en innovatief bedrijf dat je helpt met al je online vraagstukken. We zijn ontstaan uit een groep marketinghelden die vonden dat het tijd was om de krachten te bundelen en onrust te creëren in de wereld van online marketing. We helpen je met alles van je website tot je sociale media en we zorgen ervoor dat je op de juiste plekken op het internet zichtbaar bent. Onrust komt van het woord ‘onrust’ dat ‘agitatie’ betekent. Dit symboliseert onze gedrevenheid en vastberadenheid om je een stap voor te blijven op je concurrenten. Met Onrust Media kun je je richten op waar je goed in bent en de marketing aan ons overlaten! Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!
Het kantoor van Onrust Media

Gedreven

Om iets écht goed te doen en net dat beetje extra te kunnen bieden, moet je niet alleen kennis van, maar ook liefde voor je vak hebben. Deze passie en gedrevenheid voelen wij iedere dag nog steeds!

Praktisch

De praktische vertaalslag is belangrijk binnen onze werkwijze. We denken graag strategisch mee en maken vervolgens de doorvertaling naar concrete producten. Hierbij houden we de eindgebruiker altijd scherp in het vizier!

Veelzijdig

Ons werkveld omvat het maken van websites, het vormgeven van drukwerk, het bedenken van reclamecampagnes en nog veel meer. Van ontwerp tot eindproduct, van wens naar web, wij regelen het voor je. Makkelijk toch?

De specialisten van Onrust Media

Wij zijn een full-service grafisch ontwerpbureau, gespecialiseerd in webdesign, print design en branding. Ons team van ervaren professionals heeft de creativiteit en technische expertise om jouw bedrijf te helpen slagen in de huidige concurrerende markt.

Één partner voor marketing, vormgeving & websites. Doordat wij werken met een compact team is de persoonlijke betrokkenheid bijzonder hoog. Maak kennis met onze specialisten.

Onrust Media

Lútsen

Eigenaar

Friso

Programmeur

Wat anderen over ons zeggen

Ik werk graag samen met Onrust Media, wanneer het aankomt op grafische ontwerpen of webdevelopment. Lutsen is vriendelijk, kundig, creatief en komt zijn afspraken na!

Gabriella Modderman Gabriella Media B.V.

Vakkundig no-nonsense bedrijf. Komt met creatieve ideeën en oplossingen. Denken met ons mee en voelen goed aan wat wij als klant bedoelen. Daarnaast kunnen we ze altijd bellen voor vragen.

Anita Broeders-Oosterveld Biggefjild B.V.

Ik werk graag samen met Onrust Media, wanneer het aankomt op grafische ontwerpen of webdevelopment. Lutsen is vriendelijk, kundig, creatief en komt zijn afspraken na!

Gabriella Modderman Gabriella Media B.V.
Bericht versturen
1
Hulp nodig? Stel ons gerust een vraag, of ga eens met ons in gesprek. Dat is namelijk volledig vrijblijvend en gratis.